afmeldingsgebyr_og_till__gsydelser_hero

Øvrige kurser & info

 
Øvrige kurser
Vi udbyder en bred vifte af kurser, der supplerer og understøtter såvel almene kvalifikationer som fagligheder. Det kan være for dig som enkeltperson men også i virksomhedsøjemed. Klik på linket herunder og find vores nuværende udbud:
 
Er der ikke hold på kurset pt., eller har I brug for hele virksomhedshold, så kontakt konsulenten for en uforpligtende snak om mulighederne. Du finder vores konsulenter HER
 
Værd at vide
Når du skal på kursus, eller undersøge forskellige muligheder i kursusverdenen, kan der opstå en række spørgsmål. Vi har samlet forskellige kategorier, som måske svarer på netop de spørgsmål du sidder med.
 
Klik på de respektive overskrifter alt efter dit spørgsmål. Finder du ikke svar på det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller chat.
 

Klar til efteruddannelse
Skal du opdateres på dit fagområde, omskoles grundet nedslidning, eller måske skal du som virksomhed i gang med tiltag, der styrker jeres konkurrence- og omstillingsevne? Få inspiration til hvordan du kan komme skridtet videre.

Du kan via dette link få svar på spørgsmål, der relaterer sig til tilmelding, VEU-godtgørelse og forplejning, m.v. 
På denne side finder du vores seneste brochurer og inspirationskataloger inden for det kursusbud, ZBC har.

Det er vigtigt for os, at du finder de kurser og efteruddannelsesmuligheder, der passer bedst til dig. Her finder du kontaktoplysningerne på medarbejdergrupper, der kan hjælpe dig godt videre.