Surdejskursus - surdejen og dens virke /Roskilde (IDV)
Kursusinformation
Lær at lave Danmarks bedste surdejsbrød
Her har du mulighed for at få unikke kompetencer inden for bagning med levende surdej, når du går i bageriet sammen med vores bager- og konditorfaglærer, Kristinn, som også har chocolatier uddannelsen.
Du kommer bl.a. til at arbejde med:
- Opformering og vedligeholdelse af din surdej
- Surdejsteori og udregninger
- Hvordan du starter din egen surdej op
- Bagning med forskellige surdeje og tekniker
- Bagning af forskellige surdejsbrød i stenovn
- Rugbrødsbagning med surdej og kerner
Det bliver en hyggelig bagedag fra kl. 9 til 15.30 med masse af "bage-snak" og god forplejning under hele kurset.
Du kommer selvfølgelig hjem med delikate opskrifter, en surdej samt det gode brød vi har bagt, samt et forklæde fra ZBC.
Tilmelding
Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.
Du skal herefter overføre kr. 995,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.
Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en spændende og lærerig lørdag.
Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.