f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Påskens fristelser

Gourmetskolen Påskens fristelser

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Bliv inspireret til en lettere fornyelse af den kommende påskefrokost

Påskefrokosten er lige om hjørnet, og her byder vi på traditionelle og kreative forslag til, hvad den kan indeholde; alt fra sild til lam og æggeretter. Vi kombinerer og smager, og glemmer ikke den kreative anretning med eksempelvis udsprungne grene.

Vi nyder sammen aftenens buffet, som serveres med passende drikkevarer i form af påske bryg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til nogle spændende timer, og give dig nye tips og tricks til dine fremtidige påskemåltider –og du får selvfølgelig dit Gourmetforklæde med hjem.

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).