Softwaresikkerhed

Softwaresikkerhed

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Softwaresikkerhed kan føles fjernt, indtil ulykken indtræffer, for angreb kan koste dyrt og er en af de største trusler mod virksomheder i Danmark.

I det seneste år har seks ud af ti danske virksomheder været udsat for angreb, og tendensen viser sig at være stigende.

Teknologien er blevet yderst avanceret, og det samme er de værktøjer og metoder, som hackere bruger til at angribe med, og derfor har mange virksomheder softwaresikkerhed på dagsordenen.

Kursustype

AMU / Specielt sammensatte kurser

Varighed

10 dage 

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren softwaresikkerhed

Soft_aresikkerhed

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Softwaresikkerhed er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) med følgende AMU-fag:

49509 Programmering: Serverside programmering, varighed 5 dage (fordelt med 2 dage på modul 1, 1 dag på modul 2 og 2 dage på modul 3)

49507 Programmering: Softwaresikkerhed, varighed 5 dage (fordelt med 1 dag på modul 1, 2 dage på modul 2 og 2 dage på modul 3)

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder mulighed for overnatning på elevhotellet (eksl. forplejning). Forplejning kan købes i Food Hall.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte områdeleder Merete Helm, tlf. 2519 0003 eller e-mail: mehe@zbc.dk