Proces_undergruppe

Vindenergianlæg, mekaniske komponenter/systemer

Kort fortalt

Deltageren opnår viden om opbygning og anvendelse af mekaniske/elektriske systemer på vindenergianlæg, herunder de nødvendige komponenter/systemer, der anvendes for, at konvertere vindenergi til elektrisk energi. Beregninger af de fysiske størrelser og kræfter, der indgår i et vindenergianlæg, samt planlægge/foretage forebyggende vedligehold på de enkelte systemer,

Vindenergianlæg, mekaniske komponenter/systemer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47059 - Vindenergianlæg, mekaniske komponenter/systemer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til reparatører f.eks. automatikteknikere, industriteknikere eller smede, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med vedligehold og reparation på vindenergianlæg.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om opbygning og anvendelse af mekaniske/elektriske systemer på vindenergianlæg, herunder de nødvendige komponenter/systemer som fx vinger, nav, drivaksler, gearkasse, bremse, generator, sikkerhedssystemer, styringsanlæg osv. der anvendes for, at konvertere vindenergi til elektrisk energi.
Deltageren kan foretage beregninger af de fysiske størrelser og kræfter, der indgår i et vindenergianlæg, samt planlægge/foretage forebyggende vedligehold på de enkelte systemer, herunder anvende check skemaer for kontrol, samt afrapportere i logbog.
Deltageren kan anvende/tilrette dokumentation for de enkelte delsystemer på et vindenergianlæg

Fagnummer: 47059 Vindenergianlæg, mekaniske komponenter/systemer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.813,80