Vindenergianlæg, hydraulik

Kort fortalt

Deltageren har viden omkring opbygning og anvendelse af hydrauliske systemer på vindenergianlæg, og kan montere, idriftsætte og indregulere komponenter og systemer. Fejlfinde/fejlrette på hydrauliske anlæg, der anvendes på et vindenergianlæg. Foretage forebyggende vedligeholdelse på det hydrauliske system. Anvende/tilrette dokumentation.

Vindenergianlæg, hydraulik
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til reparatører f.eks. automatikteknikere, industriteknikere eller smede, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med vedligehold og reparation på vindenergianlæg.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse har deltageren viden omkring opbygning og anvendelse af hydrauliske systemer på vindenergianlæg, og kan montere, idriftsætte og indregulere komponenter og systemer, der fx anvendes for pitching af vinger, bremsning og kran.
Deltageren kan fejlfinde/fejlrette på hydrauliske anlæg, der anvendes på et vindenergianlæg, herunder overholde gældende sikkerhedsregler, samt udvælge det korrekte hydrauliske væsker, der skal anvendes. Deltageren kan foretage forebyggende vedligeholdelse på det hydrauliske system, herunder korrekt håndtering af de enkelte komponenter, endvidere kunne overvåge kvalitet af hydraulikolien. Deltageren kan anvende/tilrette dokumentation for det hydrauliske anlæg på et vindenergianlæg.

Fagnummer: 47058 Vindenergianlæg, hydraulik Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik