Plastsvejs_undergruppes

Varmluft- og ekstrudersvejsning

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at udføre varmluft- og ekstrudersvejsning af rør, kar og tanke fremstillet af plastmaterialer til transport og opbevaring af trykløst og ikke miljøskadeligt indhold samt konstruktioner til opbevaring og transport af kemikalier eller andet miljøskadeligt indhold.

Varmluft- og ekstrudersvejsning

23-09-2024
Varmluft- og ekstrudersvejsning UVE
ZBC Slagelse Bredahlsgade 3B 4200 Slagelse
5 dage Daghold
25-11-2024
Varmluft- og ekstrudersvejsning UVE
ZBC Slagelse Bredahlsgade 3B 4200 Slagelse
5 dage Daghold

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at varmluft- og ekstrudersvejse rør, kar og tanke af plast til transport og opbevaring.
  • Du kan også varmluft- og ekstrudersvejse konstruktioner til opbevaring og transport af kemikalier eller andet miljøskadeligt indhold.
  • Du kan ved at kigge på svejsninger, bedømme, om de lever op til kravene til certifikatsvejsning.

Info om fag
43726 - Varmluft- og ekstrudersvejsning

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ufaglærte og faglærte, som arbejder eller ønsker at arbejde i virksomheder, hvor der udføres plastsvejsning.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Udføre varmluft- og ekstrudersvejsning af rør, kar og tanke fremstillet af plastmaterialer til transport og opbevaring af trykløst og ikke miljøskadeligt indhold.
Varmluft- og ekstrudersvejse konstruktioner til opbevaring og transport af kemikalier eller andet miljøskadeligt indhold.
Udføre en visuel vurdering af de udførte svejsninger herunder udskille svejsninger, der ikke opfylder kravene til certifikatsvejsning.

Fagnummer: 43726 Varmluft- og ekstrudersvejsning Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 6.258,50