Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1

Kort fortalt

Du kan yde god og imødekommende gæstebetjening, hvor du indfrier gæstens ønsker og forventninger ud fra de givne muligheder. Yderligere kan du skabe gode oplevelser for gæsten og yde service, der tager afsæt i virksomhedens værdier. Inden for samme målrettede brugergruppe giver uddannelsen kompetencer til at deltage i 48871 Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2.

Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Info om fag
48870 - Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende god og imødekommende gæstebetjening og indfri gæstens ønsker og forventninger ud fra givne muligheder.
- Udføre god service med afsæt i virksomhedens værdier, kultur og koncept.
- Skabe gode oplevelser for gæsten, som tager afsæt i gæstens forventninger og ønsker til dette.

Fagnummer: 48870 Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 134,00 Uden for målgruppe: DKK 855,85