Udvikling af nye retter

Kort fortalt

Du kan udvikle og afprøve nye retter i restaurant, kantine og catering ud fra viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends. Du kan også anvende udviklingsværktøjer i det kreative arbejde med fremstilling af nye retter.

Udvikling af nye retter
02-11-2021
Udvikling af nye retter
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
30-11-2021
Udvikling af nye retter
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
06-04-2022
Udvikling af nye retter
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at udvikle og afprøve nye retter i ud fra din viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends
  • Du får udviklingsværktøjer, du kan bruge i dit kreative arbejde med fremstilling af nye rette
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
- Anvende konkrete udviklingsværktøjer og teknikker i det kreative arbejde med udvikling af nye retter.
- Omsætte trends til nye produkter/retter og anvende sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

Fagnummer: 48838 Udvikling af nye retter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik