Udvikling af nye retter

Kort fortalt

Du kan udvikle og afprøve nye retter i restaurant, kantine og catering ud fra viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends. Du kan også anvende udviklingsværktøjer i det kreative arbejde med fremstilling af nye retter.

Udvikling af nye retter
03-02-2022
Udvikling af nye retter
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold Garantikursus
03-02-2022
Udvikling af nye retter
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
06-04-2022
Udvikling af nye retter
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
28-04-2022
Udvikling af nye retter
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
04-05-2022
Udvikling af nye retter
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
16-05-2022
Fremtidens måltider
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at udvikle og afprøve nye retter i ud fra din viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends
  • Du får udviklingsværktøjer, du kan bruge i dit kreative arbejde med fremstilling af nye rette
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
- Anvende konkrete udviklingsværktøjer og teknikker i det kreative arbejde med udvikling af nye retter.
- Omsætte trends til nye produkter/retter og anvende sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

Fagnummer: 48838 Udvikling af nye retter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40