Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Udvikling af nye retter

Kort fortalt

Du kan udvikle og afprøve nye retter i restaurant, kantine og catering ud fra viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends. Du kan også anvende udviklingsværktøjer i det kreative arbejde med fremstilling af nye retter.

Udvikling af nye retter

Løbende optag
10-06-2024 til 20-06-2024
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at udvikle og afprøve nye retter i ud fra din viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends
  • Du får udviklingsværktøjer, du kan bruge i dit kreative arbejde med fremstilling af nye rette
Info om fag
48838 - Udvikling af nye retter

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
- Anvende konkrete udviklingsværktøjer og teknikker i det kreative arbejde med udvikling af nye retter.
- Omsætte trends til nye produkter/retter og anvende sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

Fagnummer: 48838 Udvikling af nye retter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60