Adm_underside

Udvikling af administrative processer med RPA

Kort fortalt

Efter kurset kan du på egen hånd designe, udarbejde og teste en RPA, ud fra et procesdiagram eller en værdistrømsanalyse. Du opnår forståelse for grundlæggende programmeringsprincipper og metoder inden for RPA.

Udvikling af administrative processer med RPA

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21971 - Udvikling af administrative processer med RPA

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte administrative medarbejdere, der skal i gang med eller arbejder med digitalisering og automatisering af administrative opgaver og processer ved hjælp af RPA/softwarerobotter. Det anbefales, at deltageren har gennemført kurserne "Introduktion til RPA i administrative funktioner" samt "Afdækning af administrative processer til RPA" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan udvikle og vedligeholde en RPA (Robotic Process Automation), der løser en administrativ proces i en virksomhed. Deltageren opnår forståelse af logikken der ligger bag basal programmering, så deltageren efterfølgende kan analysere et rutediagram eller en værdistrømsanalyse, og skabe en velfungerende RPA i en virksomhed.

Fagnummer: 21971 Udvikling af administrative processer med RPA Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90