Transport af temperaturfølsomt gods

Kort fortalt

Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, overvåge og vejlede under lastning/losning og udføre transport af temperaturfølsomt gods.

Transport af temperaturfølsomt gods
28-03-2022
Transport af temperaturfølsomt gods
ZBC Slagelse Dalsvinget 18-20 4200 Slagelse
5 dage Daghold
12-12-2022
Transport af temperaturfølsomt gods
ZBC Slagelse Dalsvinget 18-20 4200 Slagelse
5 dage Daghold
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får grundlæggende viden om bl.a. varetyper, hygiejne og kølekassens opbygning
  • Du kan overvåge og vejlede under lastning/losning
  • Du kan forestå forsvarlig transport af temperaturfølsomt gods
  • Du kan bl.a. foretage eftersyn af kølemaskinen, kontrol af mærkning og systematisk fejlfinding ved driftstop
Info om fag

Målgruppe: Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Beskrivelse: Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, gennem teori om godsets egenskaber, varetyper, hygiejne, kølekassens opbygning, miljøbestemmelser ved anvendelse af kølemidler og kølemaskinens ydeevne, overvåge og vejlede under lastning/losning og udføre transport af temperaturfølsomt gods. Arbejdet omfatter temperaturkontrol på grundlag af egenkontrolprogrammets checklister, således at godset modtages, transporteres og afleveres i henhold til retningslinier for normale og afvigende transporter. I arbejdet indgår eftersyn af kølemaskinen, kontrol af mærkning og godkendelser af kølemateriel, systematisk fejlfinding ved driftsstop, nødreparation af kølemaskinen, afhjælpning af driftsforstyrrelser, således at transportforholdene optimeres, og deltageren bidrager til en dynamisk udvikling af egenkontrolprogrammerne.
Dette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.

Fagnummer: 43960 Transport af temperaturfølsomt gods Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 4.894,75
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 4.894,75
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik