__ldrepleje_undergruppe

Træning af borgere i eget hjem

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan du tilrettelægge en forebyggende, vedligeholdende og genoptrænende træningsindsats med et rehabiliterende sigte som en del af det daglige omsorgsarbejde. Du lærer at arbejde aktiverende med udgangspunkt i borgerens ressourcer og medvirke til at fremme borgerens sundhed gennem træning af funktioner på krops-, aktivitets- og deltagelsesniveau.

Træning af borgere i eget hjem

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47262 - Træning af borgere i eget hjem

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet social- og sundhedspersonale, der som en del af deres jobfunktion har fokus på træning og aktivitet i borgerens eget hjem.

Beskrivelse: Deltageren kan, som del af det daglige omsorgsarbejde, tilrettelægge en forebyggende, vedligeholdende og udviklende træningsindsats med et rehabiliterende sigte som del af det daglige omsorgsarbejde. På baggrund af viden om effekten af fysisk aktivitet og de sociale relationers betydning for borgerens sundhed kan deltageren selvstændigt arbejde aktiverende med udgangspunkt i borgerens ressourcer og derved bidrage til, at borgerens ADL-funktioner vedligeholdes, og fysisk svækkelse og social isolation undgås.

Desuden kan deltageren understøtte borgerens genoptræning af funktioner på krops-, aktivitets- og deltagelsesniveau, herunder observere og videreformidle relevant information til samarbejdspartnere. Arbejdet tager udgangspunkt i borgerens mål for genoptræningen og udføres under vejledning fra relevante fagpersoner, eksempelvis terapeuter.

Fagnummer: 47262 Træning af borgere i eget hjem Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25