__ldrepleje_undergruppe

Teamorganiseret hjemmepleje

Kort fortalt

Uddannelsens formål er at kvalificere deltagerne til at kunne indgå i et fleksibelt og selvstændigt samarbejde i den kommunale hjemmepleje under det arbejdsvilkår, at de ofte arbejder alene.

Teamorganiseret hjemmepleje

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44785 - Teamorganiseret hjemmepleje

Målgruppe: Målgruppen er hjemmehjælpere, hjemmehjælpsledere, social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere m.fl., som har eller søger beskæftigelse inden for den primære sundhedstjeneste.

Beskrivelse: Deltageren kan samarbejde med borgere, kollegaer og samarbejdspartnere i den teamorganiserede hjemmepleje og kan anvende konfliktforebyggende og konfliktløsende redskaber.
Deltageren kan indhente og videregive informationer fra borgerne, myndighederne, andre faggrupper og internt i organisationen. Deltageren kan anvende dokumentationsredskaber i arbejdet, således at planlagte og udførte arbejdsopgaver synliggøres.
Deltageren kan indgå aktivt i den lokale organisering og udførelse af hjemmeplejen ud fra rammerne i den kommunale målsætning.

Fagnummer: 44785 Teamorganiseret hjemmepleje Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 2.554,40