Switch Mode Power Supply: teknikker og teknologier

Kort fortalt

Deltageren kan, gennem måling på strøm- og spændingsforløb, kontrollere de funktioner i switch mode power supplies (SMPS) af henholdsvis Feed-forward og Step-down typen og kan i den forbindelse anvende opnået viden om SMPS, og herunder blokfunktioner som Switch, driver, føler, reference, comparator og strømbegrænser samt forskellene på pulsbredde- og frekvensmodulation.

Switch Mode Power Supply: teknikker og teknologier
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsarbejde på switch mode power supplies. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til forstærkerteknik, transducere samt analoge power supplies teknikker og principper.

Beskrivelse: Deltageren kan, gennem måling på strøm- og spændingsforløb, kontrollere de enkelte funktioner i en switch mode power supply af henholdsvis Feed-forward og Step-down typen.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om switch mode power supplies byggende på koblingstyperne Feed-forward og Step-down med tilhørende blok-funktioner som ensretter og filter, Switch (transistor), transformator, driver, føler, reference, comparator og strømbegrænser samt forskellene på pulsbredde- og frekvensmodulation.
Deltageren kan endvidere beregne på virkningsgraden i en switch mode power supply.

Fagnummer: 43773 Switch Mode Power Supply: teknikker og teknologier Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.679,80
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.679,80
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik