Gourmetskole_21294_undergruppe_2022-2027_(1)

Surdejskursus - surdejen og dens virke (IDV)

Surdejskursus - surdejen og dens virke (IDV)

22-03-2025
Surdejskursus - surdejen og dens virke (IDV)
Zealand Business College Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
6,5 timer Aftenhold
10-05-2025
Surdejskursus - surdejen og dens virke (IDV)
Zealand Business College Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
6,5 timer Aftenhold
14-06-2025
Surdejskursus - surdejen og dens virke (IDV)
Zealand Business College Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
6,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Lær at lave Danmarks bedste surdejsbrød

Her har du mulighed for at få unikke kompetencer inden for bagning med levende surdej, når du går i bageriet sammen med faglærer og tidligere bagerlandsholdleder, Jakob Bechman Fremming. 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Opformering og vedligeholdelse af din surdej
  • Surdejsteori og udregninger
  • Hvordan du starter din egen surdej op
  • Bagning med forskellige surdeje og tekniker
  • Bagning af forskellige surdejsbrød i stenovn
  • Rugbrødsbagning med surdej og kerner

Det bliver en hyggelig bagedag fra kl. 9 til 15.30 med masse af "bage-snak" og god forplejning under hele kurset.

Du kommer selvfølgelig hjem med delikate opskrifter, en surdej samt det gode brød vi har bagt, samt et forklæde fra ZBC.  

Madbr__d(1)

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 995,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en spændende og lærerig lørdag.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.