Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Smørrebrødskøkken - trin 1

Kort fortalt

Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød og arbejde med anretninger, salater, garniture og pynt. Du kan arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, smag, konsistens og farver. Der findes også et trin 2 af kurset.

Smørrebrødskøkken - trin 1

20-03-2023
Smørrebrødskøkken: trin 1 det klassiske
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
2 dage Daghold
Info om fag
48828 - Smørrebrødskøkken - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken:
Fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød.
Arbejde med kolde og lune anretninger.
Arbejde med salater, garniture og pynt.
Arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensжtning, smag, konsistens og farver.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48828 Smørrebrødskøkken - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40