U___Arbejdsmilj__

Sikkerhed ved arbejde nær elektrisk installation

Kort fortalt

Deltageren opnår grundlæggende viden omkring elektricitet og de farer, der kan opstå ved arbejde nær elektriske installationer på maskinanlæg, samt viden om de sikkerhedsregler, der gælder for det pågældende jobområde. Deltageren får kendskab til de grænseflader der findes, når der arbejdes nær elektriske installationer på maskinanlæg, og er orienteret om førstehjælp ved el-ulykker.

Sikkerhed ved arbejde nær elektrisk installation

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40894 - Sikkerhed ved arbejde nær elektrisk installation

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til medarbejdere som arbejder i produktion.

Beskrivelse: Deltageren opnår grundlæggende viden omkring elektricitet og de farer, der kan opstå ved arbejde nær elektriske installationer på maskinanlæg, samt viden om de sikkerhedsregler, der gælder for det pågældende jobområde. Endvidere får deltageren kendskab til de grænseflader, der findes, når der arbejdes nær elektriske installationer på maskinanlæg, og er orienteret om førstehjælp ved el-ulykker.

Fagnummer: 40894 Sikkerhed ved arbejde nær elektrisk installation Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 1.031,90