Proces_undergruppe

Robotteknologi programmering for reparatører

Kort fortalt

På uddannelsen lærer du at programmere industrielle robotter i henhold til kravspecifikation, herunder får du viden omkring sikkerhed. Du lærer at bruge off-line værktøjer for programmering og test af robot-programmer. Du lærer at arbejde med forskellige typer af applikationer.

Robotteknologi programmering for reparatører

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49578 - Robotteknologi programmering for reparatører

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne programmere industrielle robotter.

Beskrivelse:
Deltageren kan programmere industrielle robotter i henhold til kravspecifikation, som anvendes på automatiserede produktionsanlæg. Deltageren kan anvende off-line værktøjer for test af robotprogrammer. Deltageren kan anvende forskellige typer af applikationer som fx palletering, maling, metalforarbejdning og lignende.

Det betyder at deltageren:
- Programmerer en industrirobot
- Anvender et off-line programmeringsværktøj
- Anvender et applikationssoftware i forbindelse med robotprogrammering

Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:
- Sikkerhed på automatiserede anlæg, hvor der anvendes en robot

Fagnummer: 49578 Robotteknologi programmering for reparatører Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50