Proces_undergruppe

Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1

Kort fortalt

Du lærer at udføre arbejdet i overensstemmelse med relevante produktions- og vedligeholdelses filosofiers betydning for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på proces- og fødevareanlæg, herunder virksomheders produktionstilrettelæggelse og kvalitetsværktøjer. Du lærer at anvende kvalitetskontrol metoder og overholde relevante fødevaresikkerheds standarder.

Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49087 - Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere, smede, personvognsmekanikere eller personer med tilsvarende kompetencer, der har eller ønsker beskæftigelse i en virksomheds drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som i den forbindelse skal kunne foretage reparation og vedligeholdelse på proces- og fødevareanlæg. Kurset tager udgangspunkt i, at deltagerne inden kursusstart har viden om produktions filosofier svarende til AMU mål 49250 Kvalitetsmodeller i industrien.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med reparations- og vedligeholdelsesopgaver på proces- og fødevareanlæg udføre arbejdet i overensstemmelse med virksomhedens produktionstilrettelæggelse og kvalitetsværktøjer.

Det betyder, at deltageren har viden om:
kommunikation med virksomhedens produktionsmedarbejdere og driftsansvarlige om udførelsen af vedligeholdelses- og reparationsopgaver.
samarbejde med produktionsmedarbejdere og driftsansvarlige i forbindelse med gennemførelse af vedligeholdelses- og reparationsopgaver.
gældende regler for fødevaresikkerhed i forbindelse med udførelsen af vedligeholdelses- og reparationsopgaver, herunder hvornår der er krav om hygiejneuddannelse.
relevante produktions- og vedligeholdelses filosofiers betydning for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på proces- og fødevareanlæg.
anvendelsen af komponenter på proces- og fødevareanlæg i forhold til virksomhedens kvalitetsværktøjer samt dokumentationskrav.

Fagnummer: 49087 Rep/vedligehold på procesfødevare anlæg 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 3.377,60