Reng__ring_undergruppe

Rengøring i fødevarevirksomheder

Kort fortalt

Deltageren kan udføre rengøringsopgaver i fødevarevirksomheder på den rigtige måde i forhold til hygiejne og miljø.Kan benytte de rette midler til opgaven.

Rengøring i fødevarevirksomheder

21-10-2024
Rengøring i fødevarevirksomheder
Eksternt undervisningssted Præstemarken 76 4652 Hårlev
2 dage Daghold
23-10-2024
Rengøring i fødevarevirksomheder
Eksternt undervisningssted Præstemarken 76 4652 Hårlev
2 dage Daghold

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer hygiejnisk, sikker, rationel og miljømæssig rengøring
  • Du kan udføre rengøringsarbejde ud fra gældende krav i lovgivning og arbejdsmiljø
  • Du kan udføre visuel kontrol og medvirke til hygiejniske justeringer af rengøringsfunktioner i en fødevarevirksomhed
Info om fag
49392 - Rengøring i fødevarevirksomheder

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod rengøringsassistenter.

Beskrivelse: Efter endt uddannelse kan deltageren:

I forbindelse med lovgivning
følge krav i lovgivning om
- rengøring i fødevarevirksomheder
- arbejdsmiljø

I forbindelse med rengøring i fødevarevirksomheder
arbejde
- hygiejnisk
- sikkert
- rationelt
- miljørigtigt

I forbindelse med kemi og metoder
bruge egnede
- rengøringsmidler
- desinfektionsmidler
- redskaber
- maskiner
- personlige værnemidler

I forbindelse med kontrol
foretage egenkontrol af udført arbejde
foretage visuel og bakteriel rengøringskontrol

Fagnummer: 49392 Rengøring i fødevarevirksomheder Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50