service_hovedgruppe

Rengøring i fødevarevirksomheder

Kort fortalt

Deltageren kan udføre rengøringsopgaver i fødevarevirksomheder på den rigtige måde i forhold til hygiejne og miljø.Kan benytte de rette midler til opgaven.

Rengøring i fødevarevirksomheder

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer hygiejnisk, sikker, rationel og miljømæssig rengøring
  • Du kan udføre rengøringsarbejde ud fra gældende krav i lovgivning og arbejdsmiljø
  • Du kan udføre visuel kontrol og medvirke til hygiejniske justeringer af rengøringsfunktioner i en fødevarevirksomhed
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod rengøringsassistenter.

Beskrivelse: Efter endt uddannelse kan deltageren:

I forbindelse med lovgivning
følge krav i lovgivning om
- rengøring i fødevarevirksomheder
- arbejdsmiljø

I forbindelse med rengøring i fødevarevirksomheder
arbejde
- hygiejnisk
- sikkert
- rationelt
- miljørigtigt

I forbindelse med kemi og metoder
bruge egnede
- rengøringsmidler
- desinfektionsmidler
- redskaber
- maskiner
- personlige værnemidler

I forbindelse med kontrol
foretage egenkontrol af udført arbejde
foretage visuel og bakteriel rengøringskontrol

Fagnummer: 49392 Rengøring i fødevarevirksomheder Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.409,60