Deltageren kan udføre rengøringsopgaver i fødevarevirksomheder på den rigtige måde i forhold til hygiejne og miljø.Kan benytte de rette midler til opgaven.
Rengøring i fødevarevirksomheder
Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis
Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du lærer hygiejnisk, sikker, rationel og miljømæssig rengøring
- Du kan udføre rengøringsarbejde ud fra gældende krav i lovgivning og arbejdsmiljø
- Du kan udføre visuel kontrol og medvirke til hygiejniske justeringer af rengøringsfunktioner i en fødevarevirksomhed
Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod rengøringsassistenter.
Beskrivelse:
Efter endt uddannelse kan deltageren:
I forbindelse med lovgivning
følge krav i lovgivning om
- rengøring i fødevarevirksomheder
- arbejdsmiljø
I forbindelse med rengøring i fødevarevirksomheder
arbejde
- hygiejnisk
- sikkert
- rationelt
- miljørigtigt
I forbindelse med kemi og metoder
bruge egnede
- rengøringsmidler
- desinfektionsmidler
- redskaber
- maskiner
- personlige værnemidler
I forbindelse med kontrol
foretage egenkontrol af udført arbejde
foretage visuel og bakteriel rengøringskontrol