Pleje_i_sygehusv__senet_undergruppe

Rehabilitering som arbejdsform

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan du indgå i den rehabiliterende indsats for personer med fysiske, psykiske, kognitive og/eller sociale funktionsevnenedsættelser. Du kan under vejledning fra samarbejdspartnere understøtte personens meningsfulde hverdagsliv med udgangspunkt i viden om livskvalitet og mestring og har forståelse for det brede sundhedsbegreb.

Rehabilitering som arbejdsform

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21995 - Rehabilitering som arbejdsform

Målgruppe: Deltagere uden forudgående kendskab til at arbejde ud fra den rehabiliterende tilgang, som varetager jobfunktioner med direkte borgerkontakt indenfor social- og sundhedsområdet, det pædagogiske område, herunder voksenhandicapområdet, samt indenfor psykiatrien.

Beskrivelse: Deltageren:
kan indgå i den rehabiliterende indsats for personer med fysiske, psykiske, kognitive og/eller sociale funktionsevnenedsættelser.
kan under vejledning fra samarbejdspartnere understøtte personens meningsfulde hverdagsliv med udgangspunkt i viden om livskvalitet og mestring.
har forståelse for det brede sundhedsbegreb og kan anvende dette i den rehabiliterende indsats.

Fagnummer: 21995 Rehabilitering som arbejdsform Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50