Plastsvejs_21423_undergruppe_2022-2027

Recertificering af svejsning af rørsystemer i plas

Kort fortalt

Deltagernes teoretiske viden og praktiske færdigheder ajourføres så de kan udføre plastsvejsning til certifikatniveau 'RØR' efter gældende standarder og kvalitetsmål. Ved uddannelsens afslutning kan der udstedes fornyet plastsvejsecertifikat benævnt 'RØR

Recertificering af svejsning af rørsystemer i plas

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
41983 - Recertificering af svejsning af rørsystemer i plas

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for plastsvejsning, og som har gennemført uddannelsen Svejsning af rørsystemer i plast.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt udføre plastsvejsning på rørsystemer i overensstemmelse med gældende DS/EN standarder og kvalitetsmål angivet i DS 2383 og SBC 243 (anneks E-F), herunder udføre extrudersvejsning af kantsømme og stumpsømme, samt stuksvejsning, muffesvejsning og svejsning af elmuffer, anboringsbøjler og krympemuffer i plastmaterialerne PVDF, PP og PE, samt redegøre for relevante sikkerheds- og miljømæssige forhold og krav ved udførelse af plastsvejsning.

Fagnummer: 41983 Recertificering af svejsning af rørsystemer i plas Varighed 3,2 dage AMU-pris: DKK 665,60 Uden for målgruppe: DKK 4.095,44