Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Råvarens egenskaber i madhåndværket 2

Kort fortalt

Du kan udnytte tekniske egenskaber kreativt i tilberedningen for at øge oplevelsen af madens kvalitet. Du kan endvidere anvende varierede tilberedningsmetoder, der forbedrer råvarens smag og konsistens samt sammensætte råvarer der komplimenterer hinanden. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til flg. råvaregrupper: Fisk og skaldyr, svin, okse/ kalv/lam eller fjerkræ. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48154 Råvarens egenskaber i madhåndværket 1.

Råvarens egenskaber i madhåndværket 2

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
9 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
48799 - Råvarens egenskaber i madhåndværket 2

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Udnytte tekniske egenskaber kreativt i tilberedningen for at øge oplevelsen af madens kvalitet.
Anvende varierede tilberedningsmetoder, der forbedrer råvarens smag og konsistens.
Sammensætte råvarer, der i tilberedningen også komplimenterer hinanden gennem deres kemiske egenskaber.

Kursets kompetencer kan opnås i forhold til flg. råvaregrupper:
Fisk og skaldyr, svin, okse/ kalv/lam eller fjerkræ.

Fagnummer: 48799 Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60