HR___Ledelse_undergruppe

Rådgivning om brug af MUS-/GRUS-værktøjer

Kort fortalt

Efter kurset kan deltageren rådgive ledere og medarbejdere om værktøjer til brug for MUS/GRUS, samt vælge relevante værktøjer. Endelig kan deltageren rådgive om, hvornår det er relevant at holde MUS/GRUS.

Rådgivning om brug af MUS-/GRUS-værktøjer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40400 - Rådgivning om brug af MUS-/GRUS-værktøjer

Målgruppe: Administrative medarbejdere, der arbejder med HR-relaterede opgaver, herunder fungerer som vejleder i forhold til gennemførelse af MUS og GRUS samtaler.

Beskrivelse: Deltageren kan i sin funktion som HR-medarbejder redegøre for og rådgive ledere og medarbejdere om hvornår det er relevant at bruge MUS henholdsvis GRUS (medarbejderudviklingssamtaler/ gruppeudviklingssamtaler).

Deltageren kan rådgive ledere og medarbejdere om anvendelsen af MUS/GRUS, herunder udvælge relevante værktøjer i forbindelse med gennemførelse af MUS/GRUS samtaler.

Fagnummer: 40400 Rådgivning om brug af MUS-/GRUS-værktøjer Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95