Programmering_undergruppe

Programmering: Databaseprogrammering

Kort fortalt

Deltageren kan anvende SQL sproget til at oprette, manipulere samt ændre simple databaser og kan indsætte, fjerne og ændre data samt foretage søgninger i flere tabeller samtidigt, og kan desuden forbinde til databasen fra et højniveau programmeringssprog. Deltageren kan endvidere anvende et E/R diagram til at dokumentere et databasedesign.

Programmering: Databaseprogrammering

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49498 - Programmering: Databaseprogrammering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med database programmering.Det anbefales, at deltageren inden kursus start har grundlæggende erfaring med at programmere i et højniveau programmeringssprog.

Beskrivelse: Deltageren kan:

Anvende SQL sproget til at manipulere med en lokal eller ekstern database.
Oprette, redigere og slette tabeller.
Foretage søgninger i databasen fra flere tabeller samtidigt.
Oprette brugere og administrere bruger rettigheder.
Foretage backup og restore af en database.
Anvende et E/R diagram til at dokumentere et databasedesign.
Anvende relationstyper 1:1, 1:mange og mange:mange med tilhørende nøgler.
Redegøre for relationer imellem databasetabeller.
Forbinde til en database fra et højniveau programmeringssprog, som for eksempel C# eller PHP.

Deltageren kan i forbindelse med ”Programmering: Databaseprogrammering” anvende sin opnåede viden om databaser og SQL sproget til at oprette simple databaser, indsætte og manipulere data samt forbinde til databasen fra et selvudviklet program.

Fagnummer: 49498 Programmering: Databaseprogrammering Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50