Handel_undergruppe

Professionelt indkøb i virksomheden

Kort fortalt

Efter kurset kan du medvirke og gennemføre det operationelle indkøb. Du kan gennemføre indkøbet fra indkøbsordren, til fakturakontrol og kvalitetsmæssige sider af indkøbet. Du kan fastlægge relevante nøgletal med udgangspunkt i virksomhedens leveringsservice.

Professionelt indkøb i virksomheden

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49084 - Professionelt indkøb i virksomheden

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med indkøb.

Beskrivelse: Deltageren kan gennemføre eller medvirke ved det operative indkøb, herunder afgivelse af indkøbsordre, overvåge lager- og ordresituation, planlægning af afgivne ordre, samt fakturakontrol og kvalitetsmæssige sider af indkøbet. Endvidere kan deltageren med udgangspunkt i virksomhedens overordnede leveringsservice medvirke til udarbejdelse af processer og arbejdsgange i indkøbsfunktionen og deltage i fastlæggelsen af relevante nøgletal.

Fagnummer: 49084 Professionelt indkøb i virksomheden Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90