Power Supply: analoge teknologier

Kort fortalt

Deltageren kan, gennem måling på strøm- og spændingsforløb, kontrollere funktionerne i en analog power supply af henholdsvis serie- og paralleltypen, og kan herunder arbejde ud fra tilhørende diagrammer samt anvende opnået viden om enfaset-transformatorer, enkelt- og dobbeltensrettere, teknikkerne i serie- og parallelreg. på blok- og systemniveau, strømbeg., indre modstand og rippel.

Power Supply: analoge teknologier
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsarbejde på power supplies. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik og forstærkerteknik.

Beskrivelse: Deltageren kan, gennem måling på strøm- og spændingsforløb, kontrollere de enkelte funktioner i en analog power supply af henholdsvis serie- og paralleltypen og kan herunder arbejde ud fra tilhørende diagrammer.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om enfaset-transformatorer, enkelt- og dobbeltensrettere, teknikkerne i serie- og parallelregulering på blok- og systemniveau, strømbegrænser, indre modstand og rippel.

Fagnummer: 43759 Power Supply: analoge teknologier Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 1.046,60
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.046,60
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik