Portørens og hosp.serv. ass. arbejde i FAM

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan du indgå i arbejdet ved modtagelse af akutte eller svært tilskadekomne patienter på fælles akutmodtagelse, skadestue og traumecenter. Du lærer bl.a. om arbejdsorganiseringen samt om at kunne forflytte patienterne, genkende ændrede symptomer og videregive observationer.

Portørens og hosp.serv. ass. arbejde i FAM
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Portører og hospitalsserviceassistenter, der arbejder med patienter på skadestuer, traumecentre og andre akutte funktioner

Beskrivelse: Deltageren kan indgå i arbejdet ved modtagelse af akutte eller svært tilskadekomne patienter på fælles akutmodtagelse, skadestue og traumecenter.

Deltageren kan udføre egne arbejdsopgaver på baggrund af en forståelse for arbejdsorganiseringen på den pågældende afdeling samt sin egen rolle i teamet.

Deltageren kan forflytte, vende og afklæde svært tilskadekomne patienter under hensyntagen til mulige skader på nakke og ryg. I det arbejde har deltageren kendskab til relevant udstyr og hjælpemidler.

Deltageren kan genkende ændrede symptomer hos den svært tilskadekomne eller den akut syge patient, handle hensigtsmæssigt inden for eget kompetenceområde og videregive observationer til relevante samarbejdspartnere.

Fagnummer: 48103 Portørens og hosp.serv. ass. arbejde i FAM Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 3.137,00
Kursuspris
AMU:
DKK 0,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.137,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik