Gartneri_anl__g_undergruppe

Pleje af dynamisk LAR-naturanlæg

Kort fortalt

Du vil efter kurset kunne pleje forskellige LAR-naturanlæg. Fokus er på grundlæggende pleje af LAR-elementer, samt klimaændringer og deres betydning for kloaksystemet ¿ samt kravene til pleje af LAR-anlæg i forhold til både hverdagshændelser og ekstremhændelser. LAR-anlæggene kan bidrage til områdets rekreative formål samt til beskyttelse og evt. genopretning af økosystem.

Pleje af dynamisk LAR-naturanlæg

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20969 - Pleje af dynamisk LAR-naturanlæg

Målgruppe: Kurset er udviklet til faglærte og ufaglærte med kendskab og/eller erfaring med pleje af LAR-anlæg, som skal kunne udføre pleje og vedligehold af dynamiske LAR-naturanlæg inden for anlægsgartnerbranchen.

Beskrivelse: Deltagerne kan, på baggrund af et etableret LAR-anlægs opbygning og funktion, klarlægge behovet for anlægget vedligeholdelse, så funktionen af vandafledningen ikke hæmmes, men fungerer efter den tilsigtede løsningsmodel. Deltagerne kan tilføre merværdi til anlæggets formål med løsninger, der kan bidrage til områdets rekreative formål og til beskyttelse og evt. genopretning af økosystem.

Fagnummer: 20969 Pleje af dynamisk LAR-naturanlæg Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.559,10