Pleje_i_sygehusv__senet_undergruppe

Pleje af den svært overvægtige borger

Kort fortalt

Deltageren opnår kompetencer til at sikre optimal pleje og omsorg for den svært overvægtige borger samt fremme det gode arbejdsmiljø i forhold til at arbejde med svært overvægtige borgere.

Pleje af den svært overvægtige borger

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47876 - Pleje af den svært overvægtige borger

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til social- og sundhedsassistenter, der arbejder med svært overvægtige borgere inden for sygehusområdet. Sekundært henvender uddannelsen sig til social- og sundhedshjælpere m.fl. eksempelvis omsorgsmedhjælpere.

Beskrivelse: Deltageren kan yde optimal pleje og omsorg for den svært overvægtige borger på baggrund af viden om bariatri og specifikke anatomiske og fysiologiske problemstillinger hos den svært overvægtige borger; herunder vejrtrækning, kredsløb, tryksår, kontinens, hygiejne og ernæring.

Deltageren kan mobilisere og forflytte den svært overvægtige borger og kender til specifikke hjælpemidler målrettet svært overvægtige borger.

Deltageren kan imødekomme og kommunikere med den svært overvægtige borger med fokus på etik, værdighed og egen forforståelse.

Deltageren kan bidrage til et godt arbejdsmiljø på baggrund af viden om de særlige krav til fysiske rammer og sikkerhed ved arbejdet med svært overvægtige borgere.

Fagnummer: 47876 Pleje af den svært overvægtige borger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25