Proces_undergruppe

PLC: Industriel Ethernet på PLC styrede anlæg

Kort fortalt

Montage, konfigurere og idriftsætte et PLC styret industrielt Ethernet, herunder vedligeholde og opdatere dokumentation. Viden omkring industrielle Ethernet komponenter, montere stik, kabler og netværksudstyr samt parametrere de enkelte komponenter. Diagnosticere, fejlfinde og fejlrette med egnet software og måleudstyr på et industrielt Ethernet.

PLC: Industriel Ethernet på PLC styrede anlæg

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48120 - PLC: Industriel Ethernet på PLC styrede anlæg

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte, f. eks automatikteknikere, automatikteknikere i elektrobranchen, industriteknikere og smede eller andre i AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, som i forvejen har et kendskab til PLC programmering, og der har eller søger beskæftigelse med programmering, idriftsættelse, vedligehold, fejlfinding og indkøring af PLC styrede automatiske anlæg, hvor der anvendes industriel Ethernet.

Beskrivelse: Deltageren kan montere, konfigurere, opsætte og idriftsætte et industrielt Ethernet for kommunikation på et automatisk PLC styret anlæg, herunder kunne vedligeholde og opdatere den tilhørende dokumentation.

Deltageren kan forstå og anvende viden omkring de enkelte komponenter, der anvendes for industriel Ethernet kommunikation på automatiske PLC styrede anlæg. Herunder kan deltageren montere industrielle stik, kabler og netværksudstyr på et industrielt Ethernet samt parametrere de enkelte netværkskomponenter.

Deltageren kan diagnosticere, fejlfinde og fejlrette med egnet software og måleudstyr på et industrielt Ethernet.

Fagnummer: 48120 PLC: Industriel Ethernet på PLC styrede anlæg Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50