HR___Ledelse_undergruppe

Planlægning, registrering og opfølgning på GRUS

Kort fortalt

Efter kurset kan deltageren bidrage med procedurer for gennemførelse, opfølgning og registrering, bidrage til opfølgning, holde kontakt med tillidsmandssystemet og samarbejdsudvalget og bidrage til justering af personalepolitikken.

Planlægning, registrering og opfølgning på GRUS

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40783 - Planlægning, registrering og opfølgning på GRUS

Målgruppe: Administrative medarbejdere der arbejder med HR-relaterede opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver. Medarbejderen er i HR funktionen beskæftiget med medarbejderudvikling.

Beskrivelse: I forbindelse med virksomhedens Gruppeudviklingssamtaler (GRUS) kan deltageren bistå ledere og kollegaer med at planlægge GRUS-samtaler herunder etablere procedurer for gennemførelse, opfølgning og registrering.

Deltageren kan foretage registrering af samtalernes indhold og være med til at sikre, at der bliver fulgt op GRUS-samtalerne.

Deltageren kan desuden etablere kontakt til relevante parter så som samarbejdsudvalg og tillidsmandsorganisationen, samt bidrage til justering af personalepolitikken.

Fagnummer: 40783 Planlægning, registrering og opfølgning på GRUS Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95