__ldrepleje_undergruppe

Personer med demens, sygdomskendskab

Kort fortalt

Deltagerne kan erkende og analysere de muligheder og begrænsninger, som personer med demens har.

Personer med demens, sygdomskendskab

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
42673 - Personer med demens, sygdomskendskab

Målgruppe: Medarbejdere, der arbejder i job eller søger job svarende til social- og sundhedshjælpere henholdsvis social- og sundhedsassistenter m.fl. Deltagerne skal i deres ansættelse arbejde med personer med demens.

Beskrivelse: Med udgangspunkt i tidligere erhvervet viden og egen praksiserfaring kan deltageren erkende og analysere de muligheder og begrænsninger, som personer med demens har. Deltageren kan reagere hensigtsmæssigt over for de behov og ønsker, som personerne udtrykker. Under hensyntagen til den nyeste viden kan deltageren genkende symptomer på hjerneskade og observere målrettet i forhold til personernes adfærdsmønster.
Ligeledes kan deltageren indgå i et tværfagligt samarbejde med henblik på at sikre diagnosticering, behandling og retssikkerhed for personer med demens. Desuden kan deltageren udtrykke egne værdier, ønsker og behov for derved at bevare engagement og glæde ved arbejdet.

Fagnummer: 42673 Personer med demens, sygdomskendskab Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 3.130,50