Proces_undergruppe

Operatør vedligehold, PLC med analog IO og SRO

Kort fortalt

Du lærer at betjene og i samarbejde med reparatører/teknikere udføre systematisk, håndværks- og sikkerhedsmæssigt korrekt fejlfinding og reparation/ændring af PLC styring med analog IO. Du lærer også at anvende og optimere anvendelse af SRO til procesovervågning samt at idriftsætte og fejlfinde på produktionsanlæg vha. SRO i samarbejde med reparatører/teknikere.

Operatør vedligehold, PLC med analog IO og SRO

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49322 - Operatør vedligehold, PLC med analog IO og SRO

Målgruppe: Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller har tilsvarende erfaring i produktionsvirksomheder, og som arbejder med betjening og operatør vedligehold af produktionsudstyr.

Beskrivelse: Deltageren kan efter gennemført uddannelse:
i samarbejde med teknikere idriftsætte og teste procesanlæg med PLC styring med analog IO og tilhørende SRO,
betjene og i samarbejde med reparatører/teknikere udføre systematisk, håndværks- og sikkerhedsmæssigt korrekt fejlfinding og reparation/ændring af PLC styring med analog IO,
optimere brugeranvendelsen og -opsætningen af SRO til procesovervågning.

Deltageren kan udføre opgaverne med udgangspunkt i viden om:
PLC med analog ind- og udgangssignaler,
PLC programmer med analog signaler,
specificering af krav, behov og ønsker til SRO-system fra operatørside,
at give konstruktiv feedback på SRO-system med tilhørende ændringsforslag for at opnå en optimal procesovervågning,
SRO brugeropsætning med udgangspunkt i statiske og dynamiske skærmbilleder, online og historiske kurver, integration/kommunikation med anden software, online teknisk dokumentation.

Fagnummer: 49322 Operatør vedligehold, PLC med analog IO og SRO Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.661,00