Proces_undergruppe

Operatør vedligehold, PLC Digital IO

Kort fortalt

På kurset lærer du at udføre korrekt fejlfinding, reparation/ændring og test af digital PLC styring. Du lærer også at lave enkle ændringer i et PLC program samt indstille parametre for timere og tællere.

Operatør vedligehold, PLC Digital IO

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
42907 - Operatør vedligehold, PLC Digital IO

Målgruppe: Kurset henvender sig til ufaglærte operatører, som arbejder med betjening og operatør vedligehold af produktionsudstyr i procesindustrien.

Beskrivelse: Deltageren kan efter kurset betjene og udføre systematisk og håndværks- og sikkerhedsmæssig korrekt fejlfinding og reparation/ændring af digital PLC styring i samarbejde med andre faggrupper.

Herunder kan deltageren udføre test af:
-funktioner og digitale indgange tilsluttet forskellige NO/NC kontakter/switch,
-berøringsfrie følere (induktive, kapacitive, optiske) samt
-digitale udgange med relæer/kontaktorer til motorer, magnetventiler og kontrollamper.

Deltageren kan udføre ændringer af PLC program med de gængse funktioner såsom And, Or, Not, Out mv. Endvidere kan deltageren ændre/indstille parametre for timere og tællere ved hjælp af programmeringssoftware og viden om forskellige PLC-typers opbygning/bestykning, PLC programmer og programstrukturer med tilhørende dokumentation samt digitale I/O-signaler.

Fagnummer: 42907 Operatør vedligehold, PLC Digital IO Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.661,00