Proces_undergruppe

Operatør vedligehold, faste stoffer

Kort fortalt

På kurset lærer du at betjene og vedligeholde produktionsudstyr, som anvendes til at lagre, transportere og forarbejde faste stoffer og produkter i procesindustrien. Du lærer også at udbedre enkle mekaniske fejl og mangler på udstyret, og hvordan du udfører arbejdet håndværks- og sikkerhedsmæssigt korrekt.

Operatør vedligehold, faste stoffer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40572 - Operatør vedligehold, faste stoffer

Målgruppe: Kurset henvender sig til ufaglærte operatører, som arbejder med betjening og operatør vedligehold af produktionsudstyr i procesindustrien.

Beskrivelse: Deltageren kan efter kurset betjene udstyr og enheder til lagring, transport og forarbejdning af faste stoffer i procesindustrien. Derudover kan deltageren i samarbejde med andre faggrupper udføre og dokumentere tilhørende mekanisk operatør vedligehold af produktionsudstyret håndværks- og sikkerhedsmæssigt korrekt. Deltageren kan herunder udføre demontage/montage, adskillelse/samling, justering og enkle reparationer af produktionsudstyr.

Deltageren kan udføre arbejdsopgaverne med udgangspunkt i grundlæggende viden om siloer, spjæld og fordelere, sluser, snegle, redlere, transportbånd/baner, krop- og kædeelevatorer, vejesystemer samt pneumatisk transport med blæsere og cykloner.

Fagnummer: 40572 Operatør vedligehold, faste stoffer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.296,60