Proces_undergruppe

Operatør vedligeh. L-AUS arbejde i produktionen 2

Kort fortalt

På dette kursus opnås praktiske færdigheder med måling og udskiftning af sikringer i styre- og effekttavler samt genindkobling af udstyr til kortslutnings- og overbelastningsbeskyttelse sikkerhedsmæssigt korrekt ud fra en opdateret viden om L-AUS samt ekstrabeskyttelse og eksplosive områder.

Operatør vedligeh. L-AUS arbejde i produktionen 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49951 - Operatør vedligeh. L-AUS arbejde i produktionen 2

Målgruppe: Kurset er udviklet til faglærte operatører med relevant uddannelse og erfaring, der skal udføre L-AUS arbejde og yde førstehjælp i forbindelse med el-ulykker i produktionen.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Opnået praktiske færdigheder med udskiftning af sikringer i styre- og effekttavler samt genindkobling af udstyr til kortslutnings- og overbelastningsbeskyttelse (automatsikringer, termorelæ, effekt- og maksimalafbryder).

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Arbejde sikkerhedsmæssigt korrekt med el i produktionen ud fra en opdateret viden om L-AUS samt ekstrabeskyttelse og eksplosive områder.
Udføre el-tekniske målinger i forbindelse med justering/kalibrering, fejlfinding og fejlretning på produktionsanlægget og tilhørende styre- og effekttavler samt effekt-, måle-, styrings- og reguleringsudstyr.

Fagnummer: 49951 Operatør vedligeh. L-AUS arbejde i produktionen 2 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 932,20