Operativsystem, install., opsætning og anvendelse

Kort fortalt

Deltageren kan installere, opgradere, konfig. og anvende et operativsystem, og foretage konfig. af systemindstillinger, install. og konfig. af perifere enheder og applikationer, konfig. i forhold til anvendelse i et netværk og på Internettet, og på en bestående operativsystemsinstallation foretage install. af forskellige typer af sikkerhedsværktøjer og udføre simpel fejlretning.

Operativsystem, install., opsætning og anvendelse
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, der inden for det datatekniske område er eller har været beskæftiget med installation, konfiguration eller vedligeholdelse af operativsystemer. Der forudsættes, at deltageren inden kursusstart har erfaring med anvendelse af PCer og forskellige applikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan installere, opgradere, konfigurere og anvende et operativsystem, og foretage konfiguration af systemindstillinger, tildeling af adgange til ressourcer, installation og konfiguration af perifere enheder og applikationer, samt udfører konfiguration i forhold til anvendelse i et netværk og på Internettet. Endvidere kan deltageren på en bestående operativsystemsinstallation foretage installation af forskellige typer af sikkerhedsværktøjer og udføre simpel fejlsøgning og fejlretning.

Fagnummer: 44966 Operativsystem, install., opsætning og anvendelse Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 950,00 Uden for målgruppe: DKK 3.137,00
Kursuspris
AMU:
DKK 950,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.137,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik