Datakommunikation___Sikkerhed_undergruppe

Operativsystem, install., opsætning og anvendelse

Kort fortalt

Deltageren kan installere, opgradere, konfig. og anvende et operativsystem, og foretage konfig. af systemindstillinger, install. og konfig. af perifere enheder og applikationer, konfig. i forhold til anvendelse i et netværk og på Internettet, og på en bestående operativsystemsinstallation foretage install. af forskellige typer af sikkerhedsværktøjer og udføre simpel fejlretning.

Operativsystem, install., opsætning og anvendelse

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44966 - Operativsystem, install., opsætning og anvendelse

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, der inden for det datatekniske område er eller har været beskæftiget med installation, konfiguration eller vedligeholdelse af operativsystemer. Der forudsættes, at deltageren inden kursusstart har erfaring med anvendelse af PCer og forskellige applikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan installere, opgradere, konfigurere og anvende et operativsystem, og foretage konfiguration af systemindstillinger, tildeling af adgange til ressourcer, installation og konfiguration af perifere enheder og applikationer, samt udfører konfiguration i forhold til anvendelse i et netværk og på Internettet. Endvidere kan deltageren på en bestående operativsystemsinstallation foretage installation af forskellige typer af sikkerhedsværktøjer og udføre simpel fejlsøgning og fejlretning.

Fagnummer: 44966 Operativsystem, install., opsætning og anvendelse Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75