Netteknik_undergruppe

Netteknik: Opdatering i netværksteknologi

Kort fortalt

Deltageren har opdateret viden om netværksteknologi og kan på den baggrund designe, idriftsætte, vedligeholde og overvåge IP netværk samt diagnosticere, fejlfinde og fejlrette IP netværk, herunder dokumentere topologi og konfiguration, herunder udføre netværksadministration på IP netværk. Endvidere har deltageren kendskab til OSI- og TCP/IP-modellen.

Netteknik: Opdatering i netværksteknologi

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48421 - Netteknik: Opdatering i netværksteknologi

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte, IT supporter, datateknikere eller andre i AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse i at arbejde med fysisk installation samt konfiguration af netværksinstallationer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har kendskab til netværksteknologi på minimum CCENT niveau eller tilsvarende kvalifikationer. Dvs. at deltageren kan konfigurere en LANswitch og router via CLI (Command Line Interface) med IP adresser, DHCP-server, NAT/PAT og VLANs

Beskrivelse: Deltageren har en opdateret viden om netværksteknologi og kan på den baggrund:

designe, idriftsætte, vedligeholde og overvåge IP netværk
diagnosticere, fejlfinde og fejlrette IP netværk, herunder dokumentere topologi og konfiguration
udføre netværksadministration på IP netværk

Deltageren får endvidere kendskab til OSI- og TCP/IP-modellen således at deltageren kan foretage opsætning og konfigurering af teknologier i henhold til disse modeller.

Fagnummer: 48421 Netteknik: Opdatering i netværksteknologi Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.853,75