Netteknik, mailserver, install. og konfig.

Kort fortalt

Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en mailserver, herunder foretage implementering og konfiguration af sikkerhed og Recovery, og kan desuden administrere brugere, brugerkonti, ressourcer, foldere, klientopsætning, klientforbindelse og sikkerhed. Deltageren kan endvidere foretage monitorering, fejlretning, Backup og Restore af serveren.

Netteknik, mailserver, install. og konfig.
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til IT-supportere og datateknikere samt andre inden for AMU-målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal arbejde med installation, konfiguration og administration af mailservere, og som er beskæftiget eller søger beskæftigelse inden for området. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med netværksservere.

Beskrivelse: Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en mailserver, herunder foretage implementering og konfiguration af forskellige former for sikkerhed og Recovery modes.
Deltageren kan desuden administrere brugere, brugerkonti, ressourcer, foldere, adresselister, klientopsætning, klientforbindelse og sikkerhed.
Deltageren kan endvidere foretage monitorering, fejlretning, Backup og Restore af mailserveren.

Fagnummer: 47979 Netteknik, mailserver, install. og konfig. Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik