Netteknik_undergruppe

Netteknik, installation af trådløst netværk

Kort fortalt

Deltageren kan ud fra en given arbejdsopgave installere og konfigurere et trådløst netværk, og herunder anvende opnået viden om WLAN, AP, trådløse standarder, samt fysiske problemer som sender-effekt, afstande og frekvensforstyrrelser. Deltageren kan desuden foretage opsætning af forskellige former for sikkerhed, og kan anvende opnået viden om kryptering og adgangsstyring.

Netteknik, installation af trådløst netværk

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47160 - Netteknik, installation af trådløst netværk

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte personer, inden for det datatekniske område, der er, har været eller søger beskæftigelse med netværk. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til de teknikker, der indgår i lokale netværk.

Beskrivelse: Deltageren kan som led i sin jobfunktion ud fra en given arbejdsopgave installere og konfigurere et trådløst netværk, og kan herunder anvende opnået viden om WLAN (Wireless Local Area Network), AP (Access Points), mobile netværk, trådløse standarder, samt fysiske problemer som sendereffekt, afstande og frekvensforstyrrelser. Deltageren kan desuden foretage opsætning af forskellige former for sikkerhed, og kan herunder anvende opnået viden om kryptering og adgangsstyring.

Fagnummer: 47160 Netteknik, installation af trådløst netværk Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.595,70