Netteknik_undergruppe

Netteknik, install. brancherelaterede produkter

Kort fortalt

Deltageren kan i et bestående netværk install. og konfig. brancherelaterede netværksprodukter ved anvendelse af sin opnåede viden om netværksteknikker. Deltageren kan integrere, install. og opsætte brancherelaterede netværksprodukter i forhold til anvendelse i forskellige netværks-miljøer og styresys. og kan i forbindelse med install. og opsætning udføre simpel fejlretning.

Netteknik, install. brancherelaterede produkter

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44950 - Netteknik, install. brancherelaterede produkter

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for det datatekniske område der er eller har været beskæftiget med installation, og opsætning af brancherelaterede netværksprodukter, og herunder simple fejlretningsopgaver på installationer.

Beskrivelse: Deltageren kan i et bestående netværk installere og konfigurere brancherelaterede netværksprodukter, og kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om netværksbegreber og –teknikker samt udføre simple fejlfindings- og fejlretningsopgaver.

Deltageren kan foretage integration af brancherelaterede produkter i forhold til anvendelsen i forskellige typer af netværksmiljøer og styresystemer og kan i forbindelse med integration og opsætning udføre simple fejlfindings- og fejlretningsopgaver.

Fagnummer: 44950 Netteknik, install. brancherelaterede produkter Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.853,75