Netteknik, install. brancherelaterede produkter

Kort fortalt

Deltageren kan i et bestående netværk install. og konfig. brancherelaterede netværksprodukter ved anvendelse af sin opnåede viden om netværksteknikker. Deltageren kan integrere, install. og opsætte brancherelaterede netværksprodukter i forhold til anvendelse i forskellige netværks-miljøer og styresys. og kan i forbindelse med install. og opsætning udføre simpel fejlretning.

Netteknik, install. brancherelaterede produkter
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for det datatekniske område der er eller har været beskæftiget med installation, og opsætning af brancherelaterede netværksprodukter, og herunder simple fejlretningsopgaver på installationer.

Beskrivelse: Deltageren kan i et bestående netværk installere og konfigurere brancherelaterede netværksprodukter, og kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om netværksbegreber og –teknikker samt udføre simple fejlfindings- og fejlretningsopgaver.

Deltageren kan foretage integration af brancherelaterede produkter i forhold til anvendelsen i forskellige typer af netværksmiljøer og styresystemer og kan i forbindelse med integration og opsætning udføre simple fejlfindings- og fejlretningsopgaver.

Fagnummer: 44950 Netteknik, install. brancherelaterede produkter Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 950,00 Uden for målgruppe: DKK 3.454,25
Kursuspris
AMU:
DKK 950,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.454,25
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik