Netteknik_undergruppe

Netteknik: Deployment i servermiljø

Kort fortalt

Du lærer at installere og tilrette et operativsystem til brug som basis for et Deployment Image, at installere og konfigurere services for Deployment, at producere pakker og Images til udrulning af software og operativsystemer over netværk, samt at administrere software på installationer.

Netteknik: Deployment i servermiljø

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48420 - Netteknik: Deployment i servermiljø

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte, f. eks IT-supportere og datateknikere eller andre i AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med deployment i servermiljøer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har arbejdet med Active Directory.

Beskrivelse:
Deltageren kan redegøre for fordele og ulemper forbundet med forskellige Deployment metoder, herunder udvælge korrekt distributions medie. På den baggrund kan deltageren træffe beslutning om valg af Deployment scenarier.

Deltageren kan:

installere og konfigurere services i forbindelse med udrulning af software og operativsystemer over netværk
installere og tilrette et operativsystem til brug som basis for et Deployment Image
producere pakker og Images til udrulning af software og operativsystemer over netværk
tilføje reference Images og nødvendige enheds-drivers til et Deployment share
oprette og tilrette opgaver i forbindelse med et givent Deployment scenarie
administrere forskellige indbyggede roller i et domæne efter behov, som tredje parts software, hardware specifikke enheds drivers osv.
administrere og tilrette software på live installationer via group policies

Fagnummer: 48420 Netteknik: Deployment i servermiljø Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.853,75