Netteknik_undergruppe

Netteknik, databaseserver, install. og konfig.

Kort fortalt

Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en database-server, konfigurere forbindelse mellem client- og databaseservere samt foretage implementering og konfiguration af forskellige former for sikkerhed. Deltageren kan desuden oprette og administrere en database, brugere, rettigheder og ressourcer samt foretage Backup og Restore af databaser.

Netteknik, databaseserver, install. og konfig.

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47978 - Netteknik, databaseserver, install. og konfig.

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til IT-supportere og datateknikere samt andre inden for AMU-målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal arbejde med installation, konfiguration og administration af en databaseserver, og som er beskæftiget eller søger beskæftigelse inden for området. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har viden om SQL-databaser og erfaring med netværksservere.

Beskrivelse: Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en databaseserver samt konfigurere forbindelse mellem client- og databaseservere og herunder foretage implementering og konfiguration af forskellige former for sikkerhed.
Deltageren kan desuden oprette og administrere en database med tilhørende strukturer, data og datasegmenter samt flytte data til og fra serveren.
Deltageren kan endvidere oprette og administrere brugere, brugerkonti, rettigheder og ressourcer samt foretage monitorering, fejlretning, Backup, Restore og optimering af databaser.

Fagnummer: 47978 Netteknik, databaseserver, install. og konfig. Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50