Mikroprocessor: struktureret programudvikling

Kort fortalt

Deltageren kan, under anvendelse af Flowcharts, foretage struktureret programudvikling til en given mikroprocessorfamilie, og hertil anvende et PC-baseret udviklingssystem, og kan i den forbindelse anvende opnået viden om udviklingssystemet samt om sprogets grundlæggende elementer. Deltageren kan endvidere debugge et udviklet program samt udarbejde en tilhørende dokumentation.

Mikroprocessor: struktureret programudvikling
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service på mikroprocessorbaserede systemer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til digitalteknik og til en mikroprocessors typiske arkitektur.

Beskrivelse: Deltageren kan, under anvendelse af Flowcharts, foretage struktureret elementær programudvikling til en given mikroprocessorfamilie og hertil anvende et PC-baseret udviklingssystem.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om udviklingssystemet samt om programmeringssprogets grundlæggende elementer som programstruktur, datatyper, syntaks og input/output af data.
Deltageren kan endvidere foretage afprøvning, debugning og fejlretning af et udviklet program samt udarbejde en tilhørende dokumentation.

Fagnummer: 43827 Mikroprocessor: struktureret programudvikling Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 504,00 Uden for målgruppe: DKK 3.496,40
Kursuspris
AMU:
DKK 504,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.496,40
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik