Elektronik_svagstr__m_undergruppe

Mikroprocessor: service og fejlfinding

Kort fortalt

Deltageren kan, under ESD-korrekt beskyttelse, foretage fejlfinding på computerbaserede systemer og kan hertil vælge relevant måleudstyr. Deltageren kan endvidere udføre kontrol af digitale apparaters tekniske specifikationer. Deltageren kan anvende sin opnåede viden om fejlfindings-teknikker på computerbaserede systemer, om anvendelsen af måleudstyr samt om ESD-sikring.

Mikroprocessor: service og fejlfinding

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
43828 - Mikroprocessor: service og fejlfinding

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation, hvori der indgår mikroprocessorer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til digitalteknik og om en mikroprocessors typiske arkitektur og anvendelse.

Beskrivelse: Deltageren kan, under ESD-korrekt beskyttelse, foretage fejlfinding på computerbaserede systemer og kan hertil vælge relevant måleudstyr.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om fejlfindingsteknikker på computerbaserede systemer, om anvendelsen af relevant måleudstyr samt om ESD-beskyttelse ved arbejde med computerbaserede systemer.
Deltageren kan desuden foretage kontrol af digitale apparaters tekniske specifikationer og, på baggrund af en tilhørende dokumentation, afgøre om data overholdes.
Deltageren kan endvidere foretage softwareopdatering af computerbaserede systemer f.eks. opdatering af firmware.

Fagnummer: 43828 Mikroprocessor: service og fejlfinding Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.980,90