Handel_undergruppe

Medarbejderintroduktion i detailhandlen

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan medarbejderen gennemføre introduktionen af nye medarbejdere ud fra butikkens profil samt arbejde med faktorer der har indflydelse på en god introduktion via eksempelvis jobbeskrivelser, jobforventninger, oplæringsmetoder, holdninger, motivation, information og opfølgning.

Medarbejderintroduktion i detailhandlen

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40332 - Medarbejderintroduktion i detailhandlen

Målgruppe: Medarbejdere, især medarbejdere med lidt højere anciennitet der arbejder med planlægning af og deltager i oplæring af nye kolleger.

Beskrivelse: Deltageren kan gennemføre introduktion af nye medarbejdere i detailhandlen ud fra butikkens profil.
Deltageren kan planlægge og gennemføre en medarbejderintroduktion ud fra de faktorer der kan have indflydelse herpå, samt lave sparring med nye medarbejdere.
Disse faktorer er eksempelvis jobbeskrivelse, jobforventninger, oplæringsmetoder, holdninger, motivation, information og opfølgning under hensyntagende til den nye medarbejders kompetencer og kvalifikationer mv.

Fagnummer: 40332 Medarbejderintroduktion i detailhandlen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 1.869,85