business_og_ledelse_hovedgruppe

Lederens værktøjer til at forebygge stress

Kort fortalt

Efter kurset kan du anvende metoder til håndtering af arbejdsmiljøorienterede problemer, herunder psykisk arbejdsmiljø, arbejdsbelastninger og symptomer på stress og nedslidning samt igangsætte handlinger der imødegår disse.

Lederens værktøjer til at forebygge stress

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at bruge metoder og værktøjer til at identificere og håndtere arbejdsmiljømæssige problemer
  • Du kan grundlæggende identificere sammenhænge mellem psykisk arbejdsmiljø, arbejdsbelastninger samt symptomer på stress og nedslidning
  • Du får indblik i, hvilke handlinger du kan igangsætte for at forbedre det psykiske arbejdsmiljø
Info om fag

Målgruppe: Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere. Det vil sige ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Beskrivelse: Deltageren kan i eget ansvarsområde anvende metoder og værktøjer til identifikation og håndtering af arbejdsmiljøorienterede problemstillinger. Deltageren kan på et grundlæggende niveau identificere sammenhænge mellem psykisk arbejdsmiljø, arbejdsbelastninger og symptomer på stress og nedslidning.

Deltageren kan bruge sin indsigt i symptomer på stress og nedslidning til at igangsætte handlinger, der forebygger stress og nedslidning, så forbedringer af det psykiske arbejdsmiljø kan opnås.

Fagnummer: 49442 Lederens værktøjer til at forebygge stress Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 192,00 Uden for målgruppe: DKK 724,15