HR___Ledelse_undergruppe

Ledelse af innovationsprocesser

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren på et grundlæggende niveau lede innovationsprocesser. Det vil sige anvend enkle metoder til at involvere og lede medarbejdere i innovationsprocesser på et operativt niveau.

Ledelse af innovationsprocesser

20-04-2023
Ledelse af innovationsprocesser
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
26-10-2023
Ledelse af innovationsprocesser
ZBC Slagelse Bredahlsgade 1B 4200 Slagelse
2 dage Daghold
Info om fag
47472 - Ledelse af innovationsprocesser

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til AMU-målgruppens ledere. Det vil sige ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Beskrivelse: Deltageren kan på et grundlæggende niveau lede innovationsprocesser. Det vil sige anvende enkle metoder til at involvere og lede medarbejdere i innovationsprocesser på et operativt niveau. Det kan fx være at udvælge produkter, serviceydelse eller arbejdsprocessor inden for egne arbejdsfunktioner, som er velegnede til innovation.

Deltageren kan anvende metoder og teknikker tilpasset medarbejdernes forskellige forudsætninger og anvende dem i det praktiske arbejde med henblik på udvikling og fornyelse. Desuden kan deltagerne understøtte medarbejderne i forbindelse med at iværksætte konkrete ændringer i fx arbejdsprocesser, ny teknologi, arbejdsmiljø og arbejdets organisering.

Fagnummer: 47472 Ledelse af innovationsprocesser Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30