Fagl__rt_detail_kontor_adm_undergruppe

Lean-kortlægning i værdistrøm i administration

Kort fortalt

Du lærer om metoden bag værdistrømsanalysen med fokus på administrative arbejdsprocesser og bliver introduceret til administrative spildtyper, som du kan bruge til optimere værdistrømmen i din egen afdeling herunder optimering af ressourceforbrug.

Lean-kortlægning i værdistrøm i administration

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20971 - Lean-kortlægning i værdistrøm i administration

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med administrative arbejdsopgaver og skal deltage i lean-processer og bidrage med input til en værdistrømsanalyse og optimere værdistrømmen i eget arbejdsområde.

Beskrivelse: Deltageren kan kortlægge værdistrømme inden for egne administrative arbejdsfunktioner og i samarbejde med andre anvende metoderne fra en værdistrømsanalyse til effektivisering af arbejdsprocesserne.
Med baggrund i de kortlagte processer som varer, viden eller serviceopgaver gennemløber, kan deltageren foreslå indsatsområder for at skabe bedre flow i værdikæden. Deltageren kan synliggøre spild og bidrage til optimering af værdikæden ved fx at fjerne unødig brug af ressourcer og hermed bidrage til grøn omstilling.

Fagnummer: 20971 Lean-kortlægning i værdistrøm i administration Varighed 2 dage